Söndag 2 augusti 2020

Ännu en solig dag möter tanten den här morgonen. Det piggar förhoppningsvis upp efter en ganska sömnlös natt. Varför kan man inte sova? Tja, man förbrukar ju inte så mycket energi om dagarna, behöver väl inte så mycket sömn kanske? Man får försöka ta sig igenom dagen ändå, även om det just nu känns som man helst vill krypa till kojs igen!

Vi har ju en ny Mi box för streamingtjänster … Igår skulle vi, eller jag, försöka få igång resten av alla appar man kan lägga till, förutom Netflix, som vi redan fått in. Den var ju förinställd, finns till och med en knapp på fjärrkontrollen där det står Netflix. Gjorde som det stod på skärmen. Man skulle leta efter en Google enhet på den smarta telefonen … lyckades så långt … sen skulle man skriva in en kod … ??? Var då?? Suck! Där tog det stopp! Är det tanten eller telefonen som är knas? Hittar inget ställe att skriva in den där koden! Har ju ingen manual till den där boxen, har letat på nätet men inte hittat något vettigt.

Jaja, vi får se hur det blir med den saken … på något sätt ska vi väl lyckas få igång den där boxen, får fortsätta klura … till slut brukar det lösa sig! Får kanske åka tillbaka till Media Markt och be dem ta fram en manual! För vi vill ju kunna nyttja hela boxen, inte bara Netflix! Vi vill kunna se på Youtube bland annat.

Dags nu att se vad den här dagen medför … kanske en vacker kvällshimmel som igår? Men än är det ju några timmar kvar till dess!

Ha en bra dag!

Om tant gredelin

Tantgredelin bor i Norrköping, det är en ganska gladlynt tant, som numera är pensionär och är ganska nöjd med det!
Det här inlägget postades i Katalogiserade och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s