Torsdag 30 juli 2020

Valet är inte lätt … Läste ut Ann Cleeves Dött vatten igår … Dags att välja något nytt att läsa … Kollade igenom bokhyllan, där det finns mycket smått och gott och fastnade till slut för Öster om Heden av Viveca Lärn. Lite annat än att läsa deckare hela tiden. Lite annat än mord och olustigheter. Omslaget på boken ser inte så lockande ut, men den kan ju vara bra för det.

Vi tänker faktiskt rymma från karantänen ett par timmar idag … Sonen med familj ligger med sin segelbåt i Söderköping, bara ett par mil härifrån … De har åkt en del av Göta kanal och är på väg åt andra hållet nu … Har inte sett dem på flera månader, kan ju vara kul att hälsa på dem. Även om det får bli på lite avstånd. Och det beror ju lite på vädret också om vi ger oss iväg ett tag. Det blåser ganska mycket och det är inte speciellt varmt, men det kan ju ändra sig innan vi är klara att ge oss iväg i så fall.

Vi letade fram våra gummiband igår … ska ju försöka bli av med värken som är kvar i min vänsterarm … Började lite försiktigt igår … man får inte överanstränga sig! Då är ju risken att man istället får träningsvärk! 🙂 Får se om det hjälper att dra i det där bandet. Ska göra ett tappert försök för att slippa kontakta Vårdcentralen för att få hjälp.

Ha nu en bra dag, alla ni där ute i vida världen! I morgon är det fredag! Igen!

 

Om tant gredelin

Tantgredelin bor i Norrköping, det är en ganska gladlynt tant, som numera är pensionär och är ganska nöjd med det!
Det här inlägget postades i Katalogiserade och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s