Onsdag 29 juli 2020

Ibland kan man undra hur det egentligen är ställt med hjärncellerna! Två gånger den här veckan har jag burit ut frukostmackan och en bok på balkongen … gått in för att hämta en mugg till kaffet … gått ut på balkongen och ställt ner muggen på bordet … utan att ha fyllt den med kaffe! Snopet går man igen och fyller på muggen för att kunna avnjuta dagens första, och i regel, sista kaffetår. Ja, det brukar bara bli en mugg av denna dryck varje dag … Är ingen större kaffemoster alltså! Men … hur förvirrad kan man egentligen bli?? Hur snurrig som helst tydligen! Bara att göra om och göra rätt … fylla sin mugg och sätta sig i lugn och ro med den!

Arkivbild

Så saknades ett par varor vid hemleveransen av varor igen … Den här gången blev Mr T utan filmjölk … han dricker ett glas varje morgon … bra för magen säger han … Själv dricker jag ju ett glas Yoggi, av samma anledning, som saknades förra veckan … Det får bli en snabb visit i affären nere i vårt centrum någon dag då … Det är ju det sämsta med att handla online … man vet inte om man får allt man beställt … men det är ingen katastrof, det går att åtgärda! Och så länge pandemin pågår får vi fortsätta handla det mesta på nätet. Inte gå omkring i en affär för länge.

Så plötsligt hände det! Som genom ett trollslag! Behöver kanske inte ringa Vårdcentralen … armen verkar ha blivit rädd för att jag skrev om en kortisonspruta! Den känns bättre, efter att i månader ha bråkat med mig. Har inte kunnat lyfta den ordentligt utan att det gjort ont, igår kunde jag plötsligt lyfta den högre än tidigare innan det började värka! Det känns fortfarande bättre, avvaktar dagen innan jag kanske återigen får för mig att en spruta kanske borde hjälpa! Får försöka träna lite under dagen, lyfta armen och vifta lite med den. Kanske plocka fram gummibandet vi har i nån gömma och jobba med det, försöka stärka muskeln lite.

Än finns det hopp! Tjingeling!

Om tant gredelin

Tantgredelin bor i Norrköping, det är en ganska gladlynt tant, som numera är pensionär och är ganska nöjd med det!
Det här inlägget postades i Katalogiserade och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s