Tisdag 28 juli 2020

En ganska gråmulen dag möter tanten när hon slår upp ögonen och kollar ut genom fönstret … regn och eventuellt åska är att vänta. Spelar ingen roll, har inga planer på någon utflykt.

Ett föröka att kontakta Vårdcentralen igår misslyckades … telefontiderna var slut – Det är många som ringer just nu … Var vänlig återkom nästkommande vardag … Det är svaret man får. Det är bara att försöka igen … nån gång lyckas man ju komma fram, även om det tar lite tid. Får väl stå ut med min värkande arm till dess … och har armen värkt och plågat mig i flera månader, så kan den få göra det några dagar till! Man tror ju i sitt stilla sinne att det ska gå över, att det liksom ska läka själv, men nu måste jag försöka få hjälp, genom att, eventuellt, få en kortisonspruta instucken i den envisa armen … Kanske borde jag försökt ringa tidigare, men man är ju lite envis och tror att det ska över av sig självt.

I övrigt inte så mycket nytt att berätta från ostfronten. Bara att invänta vår veckoleverans av varor från ICA Maxi framåt eftermiddagen/kvällen.

Tjingeling!

 

Om tant gredelin

Tantgredelin bor i Norrköping, det är en ganska gladlynt tant, som numera är pensionär och är ganska nöjd med det!
Det här inlägget postades i Katalogiserade och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s