Måndag 27 juli 2020

Restless legs har man ju hört talas om … men … restless body? När det kryper i hela kroppen och man bara vill skrika rakt ut av någon slags leda! Skrika ut sin frustration … Något man inte förstår varför man känner. Men … kanske beror den där känslan på tiderna vi lever i … när man sitter här hemma nästan hela tiden, när man bara smiter ut ur karantänen lite då och då för att göra några mindre inköp … När man inte har möjlighet att umgås med fler än oss själva. När man ska vara socialt distanserad. När känslan blir för besvärlig är det bara att resa sig och börja klättra runt väggarna i lägenheten! Om det hjälper? Tja, kanske en stund i alla fall!

Jaja … nån gång måste det ju bli bättre … pandemin måste ju ta slut nån gång, när vet väl ingen så det är bara att fortsätta sitt liv och hoppas på det bästa. Och vi lider ju faktiskt ingen större nöd! Bara trist att inte våga sig ut för att kanske fika eller äta nånstans på stan. Sätta sig på nån uteservering … fast å andra sidan är ju vädret så opålitligt så man vågar inte chansa! Visst, lite undanflykter, men nåt mer än Corona ska man ju skylla på!

Idag blir det kanske inte så mycket klättring på väggar … ska beställa mat online, köra ett par tvättmaskiner, ringa Vårdcentralen om min fortsatt onda arm. Då har det ju gått en tid och det är snart kväll igen!

Ha en bra måndag!

 

 

Om tant gredelin

Tantgredelin bor i Norrköping, det är en ganska gladlynt tant, som numera är pensionär och är ganska nöjd med det!
Det här inlägget postades i Katalogiserade och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s