Söndag 26 juli 2020

Arkivbild

Så är den lite tråkiga söndagen här igen då … Ingen tidning att plocka upp från hallgolvet som man kan bläddra i på morgonen, men på bordet ligger ju en bok att läsa istället! Och det är lite varmare ute igen … så varför klaga? Även om det i prognosen står att det kan komma några regnstänk under dagen.

Lördagen förflöt lugnt och stilla … inget speciellt hände. Inget speciellt var det heller att se på dumburken … Det fick bli lite Netflix istället … tänk så bra det fungerar nu sen vi köpte den där nya Mi boxen! Förut strulade det ju ofta, gick inte att komma in på tjänsten alls ibland, eller så stannade programmet upp och laddade om hela tiden när man väl var inne. Jobbigt och frustrerande värre! Nu fungerar det perfekt, man kan se ett helt program utan avbrott och störningar! Och det bevisar väl att den gamla boxen var både gammal och trött?!

25 juli 2020

Den här dagen kommer också att bli lugn vad jag vet, finns inga planer på någonting, inte ens middag behöver vi laga, har lite rester att värma … bekvämt!

Får väl invänta kvällen och se hur himlen ser ut då … kan ju bli en eller annan fin vy att fota av … som igår då himlen var väldigt vacker efter solnedgången!

Men innan dess ska vi ta oss igenom dagen!

Om tant gredelin

Tantgredelin bor i Norrköping, det är en ganska gladlynt tant, som numera är pensionär och är ganska nöjd med det!
Det här inlägget postades i Katalogiserade och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s