Fredag 24 juli 2020

Arkivbild

Då fick vi allt som vi tänkt gjort igår … Åkte ner till apoteket, slank in på kondiset för att köpa frallor … inte en fralla kvar! Åkte ner på stan för att köpa tobaksvaror … På vägen hem passerar man ett annat kondis … stannade till och gick in … där fanns frallor, köpte ett gäng! Vi hade ju köpt leverpastej när vi var i affären i förrgår, gott att ha på frallor tillsammans med färsksaltad gurka. Gurkor som vi normalt köper när vi själva åker och handlar, nu har det inte funnits i lösvikt via online-handel, så det var de första gurkorna för i år vi åt av! De finns i regel bara mellan april och en bit in på hösten.

Åkte hem och började förbereda middagen, fläskpannkaka. Mycket skärande och rensande av fläsket vi fick vid veckans varuleverans, den där biten som vi var så besvikna på … det var mycket fett på det! Men … det räckte, trots att vi fick skära bort en del … behöver inte klaga hos ICA på en dålig bit. Det fick gå ändå, tänker inte ödsla energi på att klaga!

Idag är det alltså fredag … vad händer då? Ingen utgång i alla fall … jovisst, vi måste åka ner med lite skräp, men det mesta går att slänga i de gamla soprummen som är kvar sedan man hade sopnedkast. Plast och papp, tidningar och annat man vill bli av med. Och det ligger ju inte utomhus, så ut behöver man inte gå, bara ut genom lägenhetsdörren.  🙂

Så går det sista avsnittet av Poldark ikväll … Få väl ta farväl av människorna i den serien då. Det blir visst ingen ny säsong av den, tyvärr, för den har varit bra.

Ha nu en mysig fredag, var ni än befinner er!

 

Om tant gredelin

Tantgredelin bor i Norrköping, det är en ganska gladlynt tant, som numera är pensionär och är ganska nöjd med det!
Det här inlägget postades i Katalogiserade och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s