Torsdag 23 juli 2020

Jaha ja … Glada i hågen åkte vi ner till centrumet igår … Gick in på Ica supermarket för att handla yoghurt som inte fanns med vid hemleveransen av mat denna vecka, plus att det, förstås, hamnade lite annat smått och gott i korgen. Gick in på apoteket, Mr T skulle hämta ut sina sömntabletter och nån annan medicin … icke! Det var en dag för tidigt för sömntabletterna! Snacka om att få med en sur gubbe hem! Nu skulle de fixa det så att han får hämta ut det idag … beställt och klart, bara att hämta … Tyvärr får man, tydligen, inte skicka efter just sömntabletter, så att man får det i brevlådan, och läkaren har bara skrivit ut 30 åt gången … det innebär att han måste till apoteket ganska ofta … inte kul i dessa Coronatider … men, men … det är bara att bita i det sura äpplet. Och den där tjuriga gubben försvann snart … tjurigheten försvann ganska snabbt.

På apoteket var vi själva, förutom personalen … på Ica var det mer folk, men eftersom affären är ganska stor behövde vi inte trängas. Det var lätt att hålla avstånd …

Vi måste alltså åka ner till centrum idag också, men då passar vi även på att åka till tobaksaffären i stan … Och det är väl kanske bra att det blev som det blev … då kommer vi ju ut en dag till den här veckan!

Solen skiner över oss … hoppas den gör det på er andra också!

 

 

Om tant gredelin

Tantgredelin bor i Norrköping, det är en ganska gladlynt tant, som numera är pensionär och är ganska nöjd med det!
Det här inlägget postades i Katalogiserade och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s