Söndag 19 juli 2020

Vaknar upp efter en natt med orolig sömn … det har varit varmt i sovrummet, somnade en stund, vaknade, somnade … så har det varit hela natten. Morgonens temperatur visar på 25 grader, när klockan är halv tio. Kommer väl att gå på sparlåga denna söndag. Men vad gör det? Har inget speciellt som måste göras, inte ens matlagning då det fanns matlådor i frysen, bara att ta fram och tina upp och värma.

Lördagen gick inte heller i ilfart … satt mest och slappade … Tittade på ett par avsnitt av en ny serie på Netflix, Cursed. En annorlunda berättelse om trollkarlen Merlin i Gustav Skarsgårds gestaltning. Lite äventyr, lite fantasy …

Så började vi titta på en show med Mia Skäringer, även det på Netflix … Nja, gillar väl inte hennes humor riktigt, mycket runda ord och skämt, eller lite allvar, om sex. Inte riktigt i min stil. Publiken hade mycket roligt, men jag kunde hålla mig för skratt! Inget jag skulle betala en dyr biljett för gå och se, om man säger så!

I snigelfart måste ett nytt mobilt bank-id till Mr T fixas … hans är för gammalt … Hade ju problem när jag skulle fixa mitt nya, tog ett tag innan jag fattade hur det skulle gå till, nu vet jag förhoppningsvis hur! Får försöka gnugga hjärncellerna för att minnas! Bäst att ta det lugnt och försiktigt, steg för steg!

Ha en bra söndag!

 

 

 

 

 

Om tant gredelin

Tantgredelin bor i Norrköping, det är en ganska gladlynt tant, som numera är pensionär och är ganska nöjd med det!
Det här inlägget postades i Katalogiserade och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s