Lördag 18 juli 2020

Morgonbestyren avklarade, kaffe puttrar i bryggaren, mackan bredd … En vanlig lördagsmorgon … eller vilken morgon som helst, spelar ingen roll vilken dag det är, samma saker händer. I alla fall på ett ungefär …

Gårdagen då? Tog mig i kragen och spolade av badrumsgolvet, det har legat över mig ett tag, dammigt var det! Nu är det dåliga samvetet inte så dåligt längre!

Så skulle vi försöka sätta upp den där rullgardinen på balkongen, som nu är provisoriskt lagad med gaffa-tejp … Dessvärre var det svårare att få upp den än att få ner den … Vi misslyckades … får vänta till butiken som säljer såna öppnar efter sin semester. Då åker vi och väljer ut nya gardiner som de sen får komma och sätta upp. Mr T är mest sur över att ha slösat tejp på den, när den nu inte gör någon nytta, men shit happens!

Vi har fått dra bordet lite på balkongen så att jag slipper sitta i solen och äta, när solen är framme, nu får även jag lite skugga från gardinen som är kvar. Ser inte så kul ut, men vad gör man? Vill inte duka i köket om man inte måste den här årstiden! Och det är ju bara vi som ser det!

Nu är jag kaffenödig! Ha en bra dag!

 

 

 

Om tant gredelin

Tantgredelin bor i Norrköping, det är en ganska gladlynt tant, som numera är pensionär och är ganska nöjd med det!
Det här inlägget postades i Katalogiserade och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s