Onsdag 15 juli 2020

Det blev nog en liten miss där … Brukar få en ganska exakt tid när det gäller hemleverans av varor på SMS från Ica Maxi … till exempel preliminär leveranstid 17:34 … Igår stod det preliminär leveranstid 16-20! Jaha, det var ju upplysande tänkte vi … men eftersom vi var hemma spelade det ju inte så stor roll … men lite trist att inte veta på ett ungefär när våra varor skulle anlända, 16 eller 20 det är lite lång tid av väntan … Nån semestervikarie som gjorde fel, nåt annat som var fel? Inte vet jag, frågade inre, de har ju lite bråttom de där killarna som levererar … Vid fem ringde det på dörren och våra varor stod utanför. Och för en gångs skull fick vi allt vi beställt utan ersättningsvaror eller att nån vara saknades!

Det finns lite nymodigheter i butikerna … eller i alla fall hos Ica Maxi … en frukt som kallas Paraguayos … en tillplattad persika, med smak av honung och utan det där luddiga skalet som persikor brukar ha … Undrar om man suttit på dem för att få den lustiga formen? Jag har köpt de där frukterna en gång förut och de var goda. Lite underlig form dock …

Vad händer idag då? Inte mycket antar jag, ute regnar det, då vill man inte gå ut om man inte måste … och det måste vi inte!

Ha det gott där ute i världen!

Om tant gredelin

Tantgredelin bor i Norrköping, det är en ganska gladlynt tant, som numera är pensionär och är ganska nöjd med det!
Det här inlägget postades i Katalogiserade och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s