Tisdag 14 juli 2020

Det är roligt nästan jämt … INTE!

Mr T tog ner den där trasiga rullgardinen på balkongen igår.  Revan som uppkommit har repat upp sig mer och mer … Skulle försöka fixa den … klippte av den och limmade dit plastlisten på nytt … det höll i några minuter! Tänkte att då åker vi till butiken idag och ser om de kan fixa den, eller köpa en ny … Kollade på nätet … semesterstängt! Suck! Vad göra? Kanske sätter han upp gardinen avklippt, som den är, provisoriskt i väntan på att affären ska öppna igen. Då åker vi dit och beställer nya, byter ut båda. Då får de fixa uppsättningen, kanske har de kvar måtten i nån dator, de har ju satt upp de som sitter nu? Knappast troligt efter sex år … men? Annars får de komma och mäta först … Vill gärna ha gardiner som skyddar lite mot solen … sitter ju därute ofta på sommaren, vill inte gärna sitta och äta direkt i solsken, därför är gardiner ett måste.

Solsken ja … det är det inte för tillfället … men gårdagen blev ganska fin efter en kraftig regnskur. Vi tar nog en tur till glasbutiken idag … Ja, Systembolaget alltså! Ska fylla på förråden lite …

Sen väntar vi hem andra varor lite senare som beställdes igår, blir spännande som alltid att se vad som saknas! Men för det mesta får vi faktiskt hem det vi beställt, det är bara ibland det saknas något, eller något är ersatt med annan, liknande, vara. Så det där med att handla mat online fungerar bra, även om man ibland skulle vilja titta på vissa varor själv.

Ha nu en bra dag!

Om tant gredelin

Tantgredelin bor i Norrköping, det är en ganska gladlynt tant, som numera är pensionär och är ganska nöjd med det!
Det här inlägget postades i Katalogiserade och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s