Tisdag 7 juli 2020

När  små barn har skrubb/rivsår på knän och armar, då säger man att det är ett friskt barn … det visar att de har lekt och haft roligt, sen råkat göra sig illa när de fallit omkull … När en snart 72-årig tant får skrubb/rivsår? Då kallas det nog för att tanten är klumpig, eller klantig? Har lyckats skada mig på så konstiga saker som ett badrumsskåps dörr, det uppstod blodvite på vänsterarmen, detta har hänt två gånger på kort tid … Tittar man nu på högerarmen kan man kan tro att vi har katt … men icke! Har inte ens varit i närheten av en sådan på jättelänge … Vet inte ens hur den där revan uppkommit! Kände att det kliade på armen häromdagen, skulle klia förstås och kände att det var skrovligt … Kollade och upptäckte den där … Vad i?? Vad har jag gjort nu? Kände inte ens när den uppkom … kollade runt efter blodspår i lägenheten där jag gått runt … fann inga … Alltså måste jag nog ha rivit mig själv med några naglar utan att märka det!

Man kanske skulle svepa in sig i skumgummi, skydda kroppen från stötar och risken att gå emot ställen att riva sig på?? Som en sån Michelingubbe? Men … sår brukar läka vad det lider och jag lider inte speciellt av dessa små blessyrer, visst det svider lite ibland, men inte mer än att man står ut med det.

Arkivbild

Idag ska vi göra Tacos … eftersom vi gjorde sallad förra veckan har vi lite grönsaker kvar … Mr T kom då på att vi kan göra just Tacos, så kan vi använda resterna av det gröna och röda. Det behöver väl inte vara fredag för att äta det? Vet ju att många, framför allt barnfamiljer, äter Tacos nästan varje fredag för att det är mysigt. Vi gör det mysigt en tisdag istället då!

Ha nu en bra dag därute i världen!

 

Om tant gredelin

Tantgredelin bor i Norrköping, det är en ganska gladlynt tant, som numera är pensionär och är ganska nöjd med det!
Det här inlägget postades i Katalogiserade och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s