Söndag 28 juni 2020

Ännu en svettig natt har man genomlidit …  Jag ställde in en termometer i sovrummet igår kväll, 29 grader … ställde sen ut den på den inglasade balkongen, 28 grader klockan halv tolv … kollade nu på morgonen, vid niotiden, där den fortfarande står och det är då den där bilden är tagen. Nästan 29 grader! Solen skiner inte ens! Visserligen har stängt till fönstren därute i pensionärskuvösen under natten, de är inte så mycket öppna, och balkongdörren har fått stå lite öppen, det kan väl hjälpa till kanske. Lite värme inifrån sipprar ut där.

Bild från Google

Nu är det utlovat åska under den här dagen, sen ska det bli svalare … även om jag inte gillar åska blir det nog skönt om den kommer och rensar ur luften lite!

Tills dess får man ta det lilla lugna … liksom de senaste varma dagarna.

Gårdagen gick utan att man fick så mycket gjort … man orkar inte i värmen! Det beror kanske på åldern? Man tål mindre av den där hettan …

Men varför gnälla … vad vore alternativet? Man får ta livet som det är, hänga med ett tag till! Göra det bästa av situationen! Vara glad att man fortfarande får uppleva ännu en sommar …

Nu ska tanten duscha av sig svetten från inatt … så får vi se om det behövs en dusch till under dagen! Eller om det räcker med att spola handlederna i kallt vatten för att kyla ner sig?!

Om tant gredelin

Tantgredelin bor i Norrköping, det är en ganska gladlynt tant, som numera är pensionär och är ganska nöjd med det!
Det här inlägget postades i Katalogiserade och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s