Tisdag 23 juni 2020

Igår läste jag ut Nora Roberts Kidnapparen …  En tegelsten som jag läste på cirka 12 dagar, en bok som tydligen var svår att lägga ifrån sig!! Dags att välja en ny bok igen alltså … valet föll på en som jag köpte på bokrean, det är den sista i årets samling av reaböcker som inhandlades. Tove Alsterdals Vänd dig inte om. Det är en ny bekantskap i författarvärlden, kommer väl att märka om jag gillar hur hon framför sin berättelse.

Det kom lite regn under gårdagen … välbehövligt, det skulle behöva komma mera. Men man får väl vara glad för det lilla?! Och den utlovade Afrikavärmen låter visst vänta på sig … Det är i skrivande stund ”bara” runt 18 grader … med det lär väl stiga under dagen.

Vad händer idag då? Tja, vi ska nog åka och proviantera lite drickbart … resten av varorna får vi hemsända framåt kvällen, de beställdes igår. Det är nog mer folk i mataffären än på bolaget en sån här dag, därför väljer vi ju hemleverans av matvaror. Men ibland måste man få komma ut lite, strosa runt lite i en affär! Se lite andra människor, på avstånd, se lite andra vyer än utsikten från lägenheten.

Tjolahopp!

 

 

Om tant gredelin

Tantgredelin bor i Norrköping, det är en ganska gladlynt tant, som numera är pensionär och är ganska nöjd med det!
Det här inlägget postades i Katalogiserade och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s