Fredag 19 juni 2020

Fredag igen, men inte vilken fredag som helst! Det är Midsommarafton! En dag då sillen ska dukas upp, jordgubbarna avnjutas, grillen ska tändas, det ska dansas runt Midsommarstången … Ja, i alla fall på många ställen … men inte här!

Arkivbild

Allt blir nog lite annorlunda detta år på grund av den pågående pandemin … Många festplatser är nog stängda, man får ju inte vara mer än 50 personer samlade. Och vi själva tänker bryta traditionen! Våga göra annorlunda! För vem mer än vi, och nu ni som läser det här, vet vad vi gör? Vi tänker fixa oss n varsin fiskplanka … det har vi aldrig tidigare gjort. Men vi har ätit det ute på krogen, det behöver ju inte vara kött på en planka! Några jordgubbar har vi inte … tänker inte betala en halv förmögenhet för dessa gubbar! De är ju dyra på grund av den sena våren, ville väl inte gå i blom i tid.

Ikväll blir det tv … En mor till salu, en fars från Vallarnas friluftsteater i Falkenberg. De brukar vara trevliga, brukar locka till skratt. Det behövs ju i dessa tider. Vi kanske har sett det där tidigare, det har säkert visats förut, men har i så fall glömt bort det.

Hoppas alla får en bra Midsommar! Vädret är ju i alla fall på topp för en gångs skull denna dag! 25 grader och strålande solsken klockan tio!

Glöm inte att hålla avstånd!

Om tant gredelin

Tantgredelin bor i Norrköping, det är en ganska gladlynt tant, som numera är pensionär och är ganska nöjd med det!
Det här inlägget postades i Katalogiserade och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s