Onsdag 17 juni 2020

Det gäller att vara om sig och kring sig … När vi beställde varor förra veckan så hade vi beställt en purjolök … Den vi fick hem var både sladdrig och lite ful i bladen … tänkte … vi kanske ska tala om det för Ica … Sagt och gjort, när vi beställde den här veckan skickade jag samtidigt ett mejl till dem och klagade lite … Igår kom ett svar … De beklagade och betalar tillbaka summan för löken …  De hade tydligen kollat vårt förra kvitto online så det var inga problem. Inte för att den kostade en förmögenhet, men rätt ska vara rätt! Man har rätt att klaga på dåliga varor! Om inte annat så för principens skull … Man vill inte ha dåliga varor när man inte kan klämma och känna på dem själv utan det är någon annan som väljer åt en. Det är väl just det som är det sämsta med att handla online, man vet inte vad man får. Personalen som plockar borde se till att varorna är ok, men det går väl av bara farten … De går inte igenom sortimentet, tar bara det första de får tag på. De har nog inte tid att kolla efter det bästa. Fast ärligt talat så är det första gången vi klagar på en vara, de brukar plocka bra grejer … En miss i protokollet antagligen och det löste sig ju. Och jag känner mig INTE småaktig … kunden har alltid rätt! Och bland gårdagens matleverans fanns inget att klaga! Så vi fortsätter väl handla online, precis som vi gjort i flera månader nu …

Man saknar dock lite att inte få gå till affären själv och välja ut sina varor … den saknaden ska vi råda lite bot på idag … måste åka till tobaksaffären! Men där väljer vi inte riktigt själva, handlaren vet vad vi vill ha och tar fram det direkt när vi visar oss i butiken!

Man undrar hur länge den här j***la pandemin ska fortsätta? Hur länge man ska vara mer, eller mindre, förbjuden att handla själv. Eller förbjuden? Kan väl gå till affären om jag vill, men oron för att smittas är nog större än lusten att handla! För folk kan visst inte hålla det avstånd som behövs vad jag förstått i vissa inlägg i tidningar och på sociala medier.

Väder? Jo då … det är lite mulet, men inget regn än, det ska visst förbli så.

Om tant gredelin

Tantgredelin bor i Norrköping, det är en ganska gladlynt tant, som numera är pensionär och är ganska nöjd med det!
Det här inlägget postades i Katalogiserade och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s