Söndag 14 juni 2020

Det är allt lite synd om oss … eller? Här sitter vi och har bara varandra att prata med … träffar inte en annan människa, förutom ibland, när man åker ner med hissen för att kolla post eller slänga sopor … då kanske man råkar på nån granne som man slänger ett par ord med … på avstånd …

Vad pratar man då om här hemma, bara vi två … tja, lite om det vardagliga, vad vi ska äta, vad vi ska se på tv … Ibland pratar vi gamla minnen som dyker upp i skallen, ibland om vad som fortfarande sker i den yttre världen … den där världen utanför våra väggar. För den finns ju fortfarande kvar trots pandemin … ibland sitter vi bara tysta … sitter i våra egna tankar.

Tittar ut emellanåt och igår kväll var det ett stort gäng, vuxna och barn, som spelade kubb på gräsmattan vid bersån som finns därnere … det såg trevligt ut. Blev nog lite avundsjuk på dem som vågar träffas!

Men … vi har ju i alla fall varandra! Positivt i alla fall! För allt är ju inte nattsvart!

Vi måste, trots allt, bege oss till ett återvinningsställe ganska snart … Vad vi behöver är att panta burkar och plastflaskor som inte gjorts sen början av året! Det svämmar över av dessa ting! Att slänga dem i återvinning i källaren vore korkat, det är en del slantar som då kastas! Dumsnålt? Tja, kanske det … men många droppar små …

Solen lyser över oss även denna dag … det är väl också positivt! Tjingeling!

Om tant gredelin

Tantgredelin bor i Norrköping, det är en ganska gladlynt tant, som numera är pensionär och är ganska nöjd med det!
Det här inlägget postades i Katalogiserade och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s