Lördag 13 juni 2020

Idag vill inte solen vakna riktigt … den har bäddat in sig lite bland några moln. Men vi ska nog kunna locka fram den vartefter … eller? Svalorna verkar i alla fall tycka om det här vädret, de far lyckligt omkring däruppe i en rasande fart … deras pipande tyder kanske på lycka? Eller ropar de till varandra för att tala om att här finns mat? Har försökt fånga dem på bild, men det är omöjligt, de är för snabba! Man hinner inte trycka på kamerans avtryckare innan de är borta igen.

Vad händer i dag då, kan ju inte sitta och kolla på svalor hela dagen …? Det finns inget mer än middag planerat, blir väl som vanligt en fridfull dag.

Tar alltså den här dagen som den kommer, liksom de flesta andra dagar … Sitter väl vid datorn en stund, sätter mig och läser en stund, fixar middag, fixar kaffe, sen är det tv-dags! För även om det är uselt med programutbudet för tillfället så hittar vi alltid nåt att titta på! Det finns ju alternativa program! Netflix har ju ett stort utbud, eller så får vi ta fram nån gammal film och se om! Någon vi inte sett på länge, då har man nog glömt det mesta?!

Ha en fin lördag!

 

Om tant gredelin

Tantgredelin bor i Norrköping, det är en ganska gladlynt tant, som numera är pensionär och är ganska nöjd med det!
Det här inlägget postades i Katalogiserade och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s