Torsdag 11 juni 2020

Idag känner sig tanten lite gnällig! Har under några månader haft ont i vänster överarm Kan inte lyfta den utan det värker, inte bära tungt, får tänka mig för varje gång jag ska göra något … Vad det kanske beror på är att jag i början av året fick en annan sorts medicin på apoteket, en variant av Metoprolol som heter Bloxazoc, samma tablett men billigare, ska vara samma skit i. Det står dock i bipacksedeln att den kan ge muskelvärk. Tog upp det hos läkaren som jag träffade för en månad sen. han ändrade då bland mina recept att Metoprololen inte får bytas ut. Trots att jag nu ätit Metoprolol istället i en månad har inte värken försvunnit. Nu har jag börjat linda in armen i en elastisk binda på dagarna … Ska det ta så lång tid att för en eventuell biverkning att läka? Eller beror det på något annat en där värken? Det är ju vänster arm så det kan inte vara musarm! Är ju högerhänt!

Men positiv som tanten försöker vara i allt, det finns en sak att glädja sig över, mitt mjälleksem som jag kämpat med i dryga 4 år börjar ge med sig! Eller som vi har kämpat med, Mr T har ju hjälpt mig att smörja in den emulsionen! Alltid nån liten ljusglimt!

En annan ljusglimt, i ordets rätta bemärkelse, är att solen skiner idag också! Och man får väl se det som så att det finns de som har det värre, sämre en jag, så varför gnälla … egentligen!?

Nä nu tar vi tag i den här dagen … Hoppas alla får en fin dag!

 

 

Om tant gredelin

Tantgredelin bor i Norrköping, det är en ganska gladlynt tant, som numera är pensionär och är ganska nöjd med det!
Det här inlägget postades i Katalogiserade och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s