Onsdag 10 juni 2020

Här betas det av böcker i en rasande fart! Läste ut Denise Rudbergs Under nio nätter igår eftermiddag. Dags att välja nåt nytt ur hyllan! Boken jag nu valt kommer nog att ta lite längre tid att beta igenom! Nora Roberts Kidnapparen … en liten tegelsten på 572 sidor! Även den inköpt på bokrean i februari.

Och … efter mycket om och men blev balkongen riktigt klar igår. Mr T tvättade köksfönstret och balkongdörrens fönsterruta, teven fick komma fram och bli inkopplad … Det har ju inte varit väder för det, även om resten av balkongen städats tidigare under våren.

Våra beställda varor kom en kvart innan utsatt tid … började plocka upp och hittade ett par små påsar som vi inte beställt bland varorna … ?? Det stod inte med på varken kvittot eller följesedeln … Hrm … en bonus till oss för att vi handlat på nätet så länge? Antagligen! Tack för det Ica maxi! Men man kan väl också se det som lite reklam för ett nyhet bland godis … ? Nu äter vi inte så mycket smågodis, mest choklad, men de här kanske slinker ner nån dag ändå!

Solen skiner därute … det är 20 grader … hoppas det håller i sig! För även om vi inte ska ut på något så är det trevlig med solsken!

Om tant gredelin

Tantgredelin bor i Norrköping, det är en ganska gladlynt tant, som numera är pensionär och är ganska nöjd med det!
Det här inlägget postades i Katalogiserade och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s