Söndag 7 juni 2020

Arkivbild

Ibland blir det lite fel när man tänker! Vi brukar ju göra matsedel för en hel vecka, den skrivs ut sätts upp på kylskåpsdörren … När den här veckans mat skulle väljas var vädret sommarvarmt … Då, tänkte vi, passar det bra att bara steka upp en kotlett och äta den med en sallad till på Nationaldagen … Vad händer? Jo, vädret slår om till kyligt väder och regn! Men skam den som ger sig! Vi gjorde som det stod på matsedeln och struntade i regnet. Satte på infravärmarna på Restaurang Balkongen och då kunde vi sitta där i alla fall! För att duka i köket är inte att tänka på den här årstiden! 🙂

Nationaldagen regnade alltså bort i vår del av landet, men det gjorde nog inte så mycket. Man kunde ju i alla fall inte gå ut och förlusta sig, när man inte får vara mer än 50 personer på samma ställe … Och vi över 70 ska ju helst hålla oss inne för att inte bli smittade av Covid-19 och belasta sjukvården, som ju redan är hårt belastad. De stackars människorna som jobbar där går ju på knäna! Vi ska ju helst inte springa omkring på stan hur som helst. Och vi lyder … vill inte bli smittad och kanske hamna i statistiken över de döda i sjukdomen! Burr!

Vi tittade på firandet från Skansen på tv … ett ganska avslaget, tråkigt program, mycket tråkig musik, ett par fina låtar bara. Men man höll ut till slutet, väntade väl på något bättre kanske?

Idag skiner minsann solen igen, men det blåser … spelar ju ingen roll, jag ska inte gå ut! Nix … stannar inne!

Om tant gredelin

Tantgredelin bor i Norrköping, det är en ganska gladlynt tant, som numera är pensionär och är ganska nöjd med det!
Det här inlägget postades i Katalogiserade och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s