Torsdag 4 juni 2020

Det gick fort det där! Slukade nästan boken Vingar av silver av Camilla Läckberg, började på den 28 maj och igår tog den slut! Det snabba avslutet av boken beror väl på att man nu kan sitta ute på balkongen lite mer och läsa, det går ju inte vintertid. Nu är det bara att vänta på del tre om historien om Faye och hennes företag Revenge. Får se vilka fler personer som hon ska hämnas på … en är säkert hennes pappa. För att hon är ute efter att hämnas vet man med säkerhet nu efter de två första böckerna. Kvinnans list, övergår mannens förstånd sägs det … Det kanske ligger något i det? För man ska nog aldrig underskatta en kvinna? Eller … ??

Det blev alltså dags att leta fram något nytt läsbart … Har en del oläst ståendes i hyllan … Valet föll på Denise Rudberg, Under nio nätter, inköpt på bokrean i februari. Trots att det finns betydligt  äldre böcker att välja mellan, kunde jag inte låta bli den här! Får se hur lång tid det tar att komma igenom den!

Därute skriar måsarna som besatta … undrar vad de säger till varandra? Kanske får jag stänga fönstret i sovrummet igen, det är lite störande, det där ljudet sena kvällar och tidiga mornar! Och att de inte fattar att de ska vara vid vattnet och inte i vårt område är visst inget att göra åt.

Nu ska jag fortsätta den här dagen, en dag med lite mer moln på himlen, solen gömmer sig där bakom, vill inte visa sig än …

Hoppas alla får en bra dag!

Om tant gredelin

Tantgredelin bor i Norrköping, det är en ganska gladlynt tant, som numera är pensionär och är ganska nöjd med det!
Det här inlägget postades i Katalogiserade och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s