Onsdag 3 juni 2020

Juni fortsätter med sin ljuvliga sommarvärme … På balkongen snurrar tre fläktar när solen tittar in … måste försöka svalka sig när det blir som varmast på eftermiddagarna. Men … vem klagar? Inte tanten! Det är ju det här vi väntat på!

Vi vågade oss ut en sväng igår … åkte till systemet och bunkrade upp lite smått och gott. Det var lite lagom med folk, men vi höll avstånd till dem … På hemvägen åkte vi förbi Ica maxi där de antagligen just då höll på att plocka ihop våra varor för hemleverans senare under kvällen … Lite konstig kändes det … vi hade ju kunnat välja hämtning av våra varor istället för att få det hem till dörren … När vi nu ändå var i närheten … Men … vi hade ganska mycket att bära ändå … skönt att slippa tänka på det också! Och bekvämt att i alla fall få en del varor hemburna av någon annan!

På vår väg till affären ser man skillnaden som skett i ett område … hur hus poppat upp ur marken till synes från ingenstans! Förut åkte vi ju den där vägen varje vecka, då , när vi skulle handla själva på Ica, nu är det ett tag sen. En del hus visste vi fanns, men ett nytt höghus reser sig nu i området. Undrar vem som ska flytta in där när det blir klart? Det har ju byggt nya äldreboenden just där, men det här kanske är till för några andra hyresgäster? Vad vet jag?

Det jag vet är att den här dagen är solig, att kaffet är klart, bara mackan kvar att bre och sätta sig på balkongen med min bok en stund, med kaffe och macka!

Om tant gredelin

Tantgredelin bor i Norrköping, det är en ganska gladlynt tant, som numera är pensionär och är ganska nöjd med det!
Det här inlägget postades i Katalogiserade och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s