Söndag 31 maj 2020

Jaha, då är det söndag igen … Pingstdagen, tillika Mors dag … Inget av dessa brukar firas. Jag har ju ingen mor att fira längre, firade henne inte heller så ofta när hon levde. Ringde kanske och sa grattis. Är ju inte så mycket för det där firandet. Födelsedagar, visst, men de där andra dagarna? Nix.

Lördagen blev stillsam … Det var inget sevärt på tv, så vi plockade fram en gammal film, en klassiker, Dirty Dancing! En lite banal historia, men med mycket härlig musik och härliga danser! Har bara sett den si så där 14-15 gånger, men den håller än! Och en film som är 1:40 lång tar runt 2,5 timmar att se! Man ska ha lite rökpaus, man ska fylla på nåt att dricka, man ska plocka fram nåt att äta … en helkväll alltså! Haha!

Natten har inte erbjudit så mycket sömn … Har öppnat fönstret i sovrummet nu i värmen, kanske dumt? Men man måste ju ha in lite luft i rummet! Tänkte att om jag öppnar i helgen, när det inte är lika mycket trafik på gatan nedanför som på vardagar, skulle det funka. Plus alla andra ljud utifrån som man hör natten igenom, men man brukar vänja sig. Fönstret får väl fortsätta stå på glänt!

Klockan går … det är nu nästan förmiddag och här sitter jag fortfarande i morgonrock! Kanske bäst att ändra på det, ta sig en dusch och sätta på kaffe så det är klart när tvagningen är avklarad!

Ha en skön dag!

 

 

 

Om tant gredelin

Tantgredelin bor i Norrköping, det är en ganska gladlynt tant, som numera är pensionär och är ganska nöjd med det!
Det här inlägget postades i Katalogiserade och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s