Onsdag 27 maj 2020

Så är det mitt i veckan igen då … onsdag, Lillördag, Piglördag, eller vad man nu brukar kalla det. Jag kallar det helt enkelt för onsdag! Snart stundar en ny helg … Pingst … men den är ju bara som en vanlig helg numera, när man tagit bort Annandag pingst till förmån för Nationaldagen 6 juni som istället blivit röd dag.

Blev lite fundersam när det för nån månad sedan dök upp ett mejl från vår hyresvärd, Heimstaden… De som är födda 1950 eller tidigare hade chansen att få tillbaka pengarna för hemleverans om vi handlar online under en månads tid … Tänkte att tja … det får nog vara för vår del, verkade lite krångligt att behöva skicka in kvitton och styra och ställa … Men så tänkte jag om … Tänkte … varför inte ta vara på vänligheten, omtanken? Skickade in våra kvitton från Ica via mejl och fick  svar häromdagen från hyresvärden … det kommer att dras 500  kronor på nästa hyresavi! Det gäller att vara om sig och kring sig! Tack för det!

Så hände det … äntligen … Sa igår att -Jaha du gamla trotjänare nu har du gjort ditt! Mr T tittade på mig … -Nej sa jag, jag menar inte dig! Den här gamla stickade tröjan, som säkert är tjugo år gammal, har börjat gå sönder! Jag har bara använt den hemma de senaste åren, då den varit både för stor och för urtvättad. Den har varit bulsig och ful, har velat slänga den länge, men man slänger inte gärna hela kläder! Nu får den till slut åka i soporna i alla fall! Tänker inte sätta mig och laga den!

Vädret då? Jo då det är lite soligt, men blåsigt. Men vad gör det, ska nog inte gå ut idag … heller …

Ha en bra dag!

Om tant gredelin

Tantgredelin bor i Norrköping, det är en ganska gladlynt tant, som numera är pensionär och är ganska nöjd med det!
Det här inlägget postades i Katalogiserade och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s