Tisdag 26 maj 2020

Tanten lyckades igår att få in radions P4-app att köras på den där nya leksaken vi skaffat … en trådlös högtalare … Det var bara ett litet krux … radion slog ifrån flera gånger efter en stund! Nu gick det ju att få igång den igen … men visst måste det väl finnas någonstans där man kan förlänga tiden man vill lyssna? Det finns en stapel i appen som man kan reglera, den verkar styra lyssningstiden, men det verkar bara vara korta stunder. Jaja, inget större problem direkt, men lite fundersam blir man! Kanske slås den helt enkelt av för att spara batteriet i telefonen? Men … då borde den väl även slå av när man kör Spotify?

Mr T hade tänkt tvätta fönstren på balkongen igår, men när han skulle ta ner en hink, som står ovanpå torktumlaren i tvättstugan, upptäckte han att den behövde torkas av … fullt med damm! Jag når ju inte upp så långt så jag ser alltså inte skiten! Så blev det lite mer städning av det rummet istället för rutavdrag … äh, alltså fönsterputs!

Nu är det en ny dag … får se vad den kommer att innehålla … solen skiner i alla fall. Det kan visst bli upp mot 20 grader! Som vi längtat efter det .. om det nu blir så!

Ha en skön tisdag!

 

Om tant gredelin

Tantgredelin bor i Norrköping, det är en ganska gladlynt tant, som numera är pensionär och är ganska nöjd med det!
Det här inlägget postades i Katalogiserade och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s