Lördag 23 maj 2020

Hittade äntligen lite lust och ork, de låg längst ner vid fotändan av sängen! Då har äntligen balkongen fått sig en omgång, hyllor avtorkade den vita väggen under inglasningen avtorkad, prylar diskade, golvet med den gröna ”gräsmattan” dammsögs … bara fönster kvar och inkoppling av tv och ut med radion från köket till en hylla utomhus. Orkade inte mer igår … det tar på krafterna även om man försöker ta det lugnt! Det som saknas nu är lite blommor, får se om vi vågar oss ut nästa vecka och handla lite sådana.

Arkivbild

Sen kunde vi återinviga Restaurang Balkongen! Första gången i år vi kunnat sitta där och äta middag. Kanske även sista, för idag är det kyligare igen och det regnar! Men nej, än ska vi inte ge upp hoppet om att det kommer en fin sommar!

Dottern och lilltjejen kom en sväng med rabarber, mums. Det får bli en smulpaj nästa helg! Så tog dom med sig Mr T:s klocka som batteriet var slut i … de ska ändå till Ingelsta shopping, och kan lämna in den för batteribyte. Det måste vara en legitimerad urmakare som byter batteri, det är en guldklocka som han fick när han jobbat på Ericsson i 30 år. Och så ville  Mr T ha en film och jag ville ha en bok, Camilla Läckbergs Vingar av silver.

Dessutom hade de beställd en buffé för två personer med lite smått och gott som de skulle hämta … Mr T blev avundsjuk … Jag vill också ha! Den skulle ju egentligen beställas senast onsdag, jag såg annonsen men tänkte, ingen idé att beställa nåt sånt, får väl inte den hemkörd. Men dottern hade frågat och affären hade faktiskt gjort några extra bufféer! Eftersom de ändå skulle dit så fick vi det ju hemkört ändå! Vi fick alltså en påse blandat vi också att mumsa på till Let´s Dance.

Nu ska jag ta tag i den här dagen … börja med att ta en dusch … sen får vi se vad som händer!

Ha en skön lördag!

 

Om tant gredelin

Tantgredelin bor i Norrköping, det är en ganska gladlynt tant, som numera är pensionär och är ganska nöjd med det!
Det här inlägget postades i Katalogiserade och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s