Söndag 17 maj 2020

Ännu en lite trist dag, vädermässigt … Ännu en lite trist dag, isoleringsmässigt. Två månader av karantän sätter sina spår, även om vi inte brukar vara ute och springa så där jättemycket annars heller. Men den där känslan av att inte kunna gå till affären som vi vill, när vi vill … känslan av att inte få närma sig andra människor, om man nu måste ut, att man ska hålla avstånd … Man känner sig lite less … Samtidigt är det ju bra, vill inte bli smittad av Covid-19! För man hör ju vittnesmål från dem som tillfrisknat att den där sjukan kan vara ett rent helvete, om man har riktig otur! Hellre då sitta hemma i trygghet och hoppas på att pandemin försvinner vartefter!

Ringde i alla fall kompisen igår för att prata bort en stund … hon är nybliven friherrinna, pensionär alltså … ville höra om hon vant sig vid att inte gå till jobbet. Det hade hon inte riktigt, det kändes som semester … Det var väl samma känsla även jag hade, innan man landade i det faktum att man inte skulle gå tillbaka till något jobb … någonsin!

Vi pratade en stund och sen blev det dags att lägga på och sätta sig framför plattburken … Inget sevärt på tv, men vi hade lite inspelat,  försökte med Netflix, men det fungerade bara en stund … det var väl fler som skulle streama eftersom det inte fanns så mycket annat att se.

Nu låter vi dagen gå sin gilla gång … och väntar på att sonen ska komma och lämna tillbaka vår bil som han lånade i fredags.

Ha en skön söndag … här gör nu solen ett försök att överlista molnen!

 

Om tant gredelin

Tantgredelin bor i Norrköping, det är en ganska gladlynt tant, som numera är pensionär och är ganska nöjd med det!
Det här inlägget postades i Katalogiserade och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s