Fredag 15 maj 2020

Mitten av maj, men man kan tro att det fortfarande är april … lite kyligt, regn och sol avlöser varandra. Det kom ju till och med några snöflingor häromdagen. Vill ha värme och mer solsken nu! Hör ni det era förbaskade vädergudar?! Gör om, gör rätt! Det ska vara varmt och skönt nu!

Jaja, en ny dag har i alla fall anlänt … bara att ta tag i den då. Med vad? Det återstår att se … Man får se det lite positivt … Man får vara tacksam över att man fortfarande får gå upp ur sängen på mornarna! Det finns ju de som inte får det längre!

Man får också vara tacksam för att man håller sig någotsånär frisk i dessa tider … de där småkrämporna man har är väl ingenting emot det långvariga Coronaviruset! Tur att man inte är ute så mycket bland folk … ibland är det ett måste, men för det mesta kan man hålla sig ifrån det … även om det är lite trist att inte kunna åka till affären som vi brukade göra. Men att handla hemifrån de mest behövda dagligvarorna går ju också bra!

Man får väl se det positiva i det också! Det måste ju försvinna nån gång! Då kan man börja leva sitt mer normala liv igen …

Och ikväll är det dags att ta på sig finstassen igen och ta en svängom till Let´s dance … För de har ju mycket fina kläder på sig i det programmet. Eller nej … det får väl bli myskläder ikväll också … kanske ska jag ta på mina rosa sockor, de har ju i alla fall lite glitter, som små paljetter,  på sig?!

Ha en finfin fredag!

 

Om tant gredelin

Tantgredelin bor i Norrköping, det är en ganska gladlynt tant, som numera är pensionär och är ganska nöjd med det!
Det här inlägget postades i Katalogiserade och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s