Torsdag 14 maj 2020

Inget snöfall denna dag när man vaknar upp. Istället är det solsken. <en del moln på himlen också förstås. Men snöfallet igår försvann ju efter ett tag och solen tittade fram även då. Får se om det kommer nåt vått uppifrån idag också?

Det blev inget vettigt gjort igår, inte ens mat lagades … vi hade två olika matlådor, alltså rester, som vi värmde upp till middag. Det måste ju ätas upp … Fast okej då, en tvättmaskin kördes … alltid nåt!

Något vettigt skulle behöva göras men lusten har gått och gömt sig någonstans … Fönster behöver tvättas, i köket behöver skåpluckor torkas av … En ”vanlig” städning av lägenheten skulle inte sitta helt fel heller. Men var hittar man lusten, orken? Den verkar vara djupt begravd nånstans …

Kanske beror det på denna isoleringen, vi kan ju inte, som vi nästan bestämt oss för, ta hit en Rut som gör de där tråkiga jobben. Få hem någon som gör fint medan man sitter i ett hörn och tittar på! Det får man allt vänta med nu … och försöka skärpa till oss och ta tag i det själva … Det är nog snart gjort om man bara börjar … vi ska ju inte tapetsera, eller måla om! Även om det skulle behövas! Har ju bott i 23 år i lägenheten så det börjar väl bli lite skavanker här och där.

Ha nu en fin dag, var rädda om er … håll avstånd!

Om tant gredelin

Tantgredelin bor i Norrköping, det är en ganska gladlynt tant, som numera är pensionär och är ganska nöjd med det!
Det här inlägget postades i Katalogiserade och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s